Tisdag

Idag skulle vi vara på skolbio.. Det glömde jag av lite... xP Så när jag stressat till skolan var ingen där... Och jag åkte hem igen.. ;P Sen satt jag och pappa ute i solen och med hundarna. =) Vid klockan 12.30 åkte jag till stallet. Monnet stod längst bort i hagen bortanför den dumma bäcken. Jag gick dit i leran men fick inte in henne så jag gick tillbaka och märkte att mina skor läckte nu in.. -.-' Jag gick och hämtade en hink med pellets för att försöka locka tillbaka alla hästarna. En av dom rörde sig typ tre steg och sedan glodde på mej och började beta igen.. xD Efter några mer försök lades lunchen ut och alla hästar utan Monnet kom springande. Då fick jag gå till henne igen för att övertala henne att gå över den "läskiga" bäcken. ;P Då gick det! =) Sedan skrittade jag ut med henne i kanske en kvart. Hon har nämligen ett sår på bakbenet.

På lördag och söndag ska jag ta hand om henne helt själv! :D På lördan ska jag ge henne medecin, hoppas det går bra ;) På lördan ska jag bara skritta lite med henne men på söndan ska jag börja trava med henne också. Lugnt såklart! Jag längtar =)

13 Mars

Idag började skolan 9.  *gäsp!*  Vi hade gympa, med E-klassen. Fotbollsturnering! =) Det var kul, "mitt" lag kom tvåa, iofs inte min förtjänst, men ändå =P   Sedan var jag inte så glad, för det hände några saker men det vill jag inte prata om här. Fast jag vet inte varför jag tog upp det. Anyway,  när vi slutade åkte jag till stallet och Monett! Då blev jag glad igen, för jag fick rida ut! =D  Jag tog en stig jag inte ridit innan och Monett var pigg och jättesöt <3  Haha sedan påväg tillbaka mötte jag en ryttare och häst och hon glodde as mkt på mej xD haha de va roligt xP

image2

Välkommen till min blogg =)

image1

Detta är min Blogg! Jag vet inte riktigt hur mycket jag kommer skriva, men jag får väl hoppas att kunna göra det. =) Jag är en tjej på 16 år, detta året. Jag har två egna hundar, Nicke och Navajas, och dom kommer att titta in lite då och då. =P Hoppas att jag är lite intressant iallafall och att någon tittar lite då och då. Vi ses!

RSS 2.0